marți, 4 martie 2014

Cel mai scump telefon din lume - Pret

Cel mai scump telefon din lume nu este un Vertu, cum ar fi de asteptat, ci un iPhone 4.
Conceput de Stuart Hughes, un renumit creator de accesorii de lux, iPhone 4 Diamond Rose costa nu mai putin de 5 milioane de lire sterline, adica are un pret de peste 8 milioane de dolari!

Din ce e facut acest cel mai scump telefon din lume? Din aur roz tintuit cu 550 de diamante!
Butonul de navigare este din platina si in centru are un diamant roz de 7,4 carate, care poate fi inlocuit cu un alt diamant impecabil de 8 carate.

Cutia in care vine acest telefon mobil este dintr-un bloc unitar de granit, culoare Roz Imperial, captusit cu piele Nubuck foarte fina.

Exista doar 2 exemplare din acest telefon in lume si cel putin unul din ele este inca disponibil.
Iata cum arata:


Bratari pandora - semnificatie charmuri

Bratarile Pandora originale sunt produse de firma cu acelasi nume din Danemarca si istoria lor incepe in anul 2000.

Firma daneza a creat de atunci  nu mai putin de 800 de charmuri Pandora (talismane) ce pot fi insirate dupa bunul plac pe bratari si coliere cu un sistem unic, patentat.

Charmurile Pandora originale sunt disponibile in mai multe materiale, printre care aur 14K, sticla de Murano, lemn si aur alb, dar de departe cele mai cunoscute sunt simpaticele si versatilele charmuri de argint.

Cele mai ieftine talismane Pandora incep de la 79 lei, iar cel mai scump trece pragul de 1000 lei. Acesta poarta numele sugestiv "Be My Valentine" si este confectionat din argint si aur galben, cu pietre combinate, rodolit si zirconiu cubic (vezi foto).

Semnificatie charmuri Pandora
Semnificatia principala a charmurilor Pandora este speranta, dar este si un atribut al femeii moderne. Pentru ca fiecare bratara Pandora este unica si reprezinta o sursa de inspiratie, are propria poveste si simbolizeaza visurile si amintirile celei care o poarta.

Fiecare charm Pandora are o semnificatie personala pe care i-o atribuiti atunci cand il alegeti, simbolizand diferite evenimente din viata personala si punctand momentele speciale, importante pentru fiecare in parte.
Iata, totusi, cateva semnificatii generale ale talismanelor Pandora:

Caruciorul simbolizeaza nasterea si dorinta de a avea copii.
Casa inseamna refugiu, securitate, adapost.
Tortul simbolizeaza casatoria si fericirea conjugala.
Valiza este pentru cei cu spirit de aventura, pasionati de calatorii.
Cartea simbolizeaza pasiunea pentru lectura, invatatura, dar si finalizarea unui ciclu de studiu: liceu, facultate...
Fluturele simbolizeaza transformarea personala, dar si gingasia.

miercuri, 26 februarie 2014

Cel mai frumos machiaj cu mov

E greu de spus care este cel mai frumos machiaj din lume, pentru ca cel mai important lucru este sa fie adaptat in functie de fizionomie.
Ansamblul este cel care conteaza, iar la rezultatul "wow!" se poate ajunge pe mai multe cai, in functie de preferinte, ocazie si imbracaminte.

Pentru inceput, am facut totusi o selectie de 5 imagini care intra in cursa pentru cel mai frumos machiaj pentru ochi realizat cu farduri mov.
Se poate observa destul de clar ca cea mai buna alegere este clasicul "smokey eyes":






marți, 25 februarie 2014

TOP 10: Cele mai frumoase flori din lume

Suntem tentati sa spunem ce cele mai frumoase flori din lume sunt niste flori rare, scumpe, exotice... foarte probabil sa fie asa, dar hai sa vedem mai bine din imaginile de mai jos:

10. Trandafiri curcubeu (colorati artificial)


9. Lalele papagal


8. Trandafir Hocus Pocus


7. Gloriosa


6. Trandafiri Juliet


5. Floarea Pasiunii


4. Fuchsia Blue Eyes


3. Cochliasanthus


2. Orhideea Gold of Kinabalu


1. Orhideea Queen of Sheba


Poza zilei 25.02.2014 - Bijuterii

Sara Blaine propune o colectie de bijuterii din argint foarte interesanta, minutios lucrata cu detalii gotice si decorata cu ametiste verzi: GAIA.

Bratara de argint cu ametist verde - Gaia - Sara Blaine

Colier de argint cu ametist verde - Gaia - Sara Blaine


Inel de argint cu ametist verde - Gaia - Sara Blaine

Cel mai frumos cal din lume

Cel mai frumos cal din lume este un exemplar din rasa Akhal Teke, originara din Turkmenistan.
Caracteristica principala a acestei rase este culoarea metalizata a parului si, cu o ingrijire corespunzatoare, rezultatul poate fi chiar spectaculos, de basm:


Initial, aceasta imagine a circulat pe internet cu precizarea ca cel mai frumos cal din lume este din Turcia, dar ulterior s-a stabilit ca poza ar fi de fapt facuta in Rusia...

Alte imagini cat se poate de reale cu acelasi cal superb:



Alte poze cu cai din rasa Akhal Teke (a se observa luciul metalic):




Poza zilei 25.02.2014 - Natura

Poza zilei in categoria Natura: Lacul Eola din parcul cu acelasi nume din Orlando, Florida (SUA):


Simbolul orasului este fantana arteziana din mijlocul lacului, care ofera noapte un spectacol de lumini colorate setate pe muzica.
Lacul este populat cu 5 specii de lebede, intre care si lebede negre australiene.

vineri, 21 februarie 2014

TOP 10: Cele mai frumoase bucatarii moderne din 2014

Cele mai frumoase bucatarii moderne sunt foarte spatioase, bine dotate cu electrocasnice de ultima generatie si, din pacate, costa o gramada de bani.

Daaar, chiar daca nu ni le putem permite, tot ne putem delecta cu o galerie foto in care am ales 10 din cele mai frumoase modele de bucatarii! In plus, ar putea fi o sursa de inspiratie pentru amenajarea unei bucatarii moderne... de ce nu?

Bucatarii moderne cu bar



Bucatarii moderne cu sticla




Bucatarii moderne rosii




Bucatarii moderne mov




joi, 13 februarie 2014

Poza zilei 13.02.2014 - Bijuterii

Poza zilei din sectiunea Bijuterii vine de la Gumuchian si reprezinta 3 perechi de cercei de aur cu model de floare, foarte frumosi si finuti:


Prima pereche de cercei floare este din aur roz 18K cu diamante si turmelina rubelit, a doua pereche din aur alb 18K cu diamante si beril acvamarin, iar a treia pereche de cercei floare este din aur galben 18K cu diamante si turmalina verde menta.

Alti cercei de aur floare din aceeasi colectie Gumuchian:



marți, 11 februarie 2014

Poza zilei 11.02.2014 - Natura

Unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume este Atlantic Ocean Road din Norvegia, motiv pentru care l-am "invitat" la Poza zilei in categoria "Natura":


Este vorba de o sectiune de drum de 8 km lungime care traverseaza un arhipelag al Norvegiei, inlocuind vaporasele pentru a face legatura cu continentul.

Poza zilei 11.02.2014 - Bijuterii

Poza zilei in categoria Bijuterii apartine celebrului bijutier Bulgari, care ne delecteaza cu un superb colier din aur alb cu diamante si safire, din colectia Diva:


Combinatia alb-albastru este una dintre cele mai elegante si nu de putine ori vom intalni diamantele cuplate cu safire si aur alb, platina sau argint.

TOP 10: Cele mai frumoase rochii de culoarea sampaniei

Culoarea sampaniei este foarte eleganta si discreta, perfecta pentru o rochie de ocazie care sa intoarca toate privirile! In plus, nu scoate in evidenta imperfectiunile pielii, asa cum se intampla cu albul si negrul, culori foarte dure...

Iata 10 dintre cele mai frumoase rochii de culoarea sampaniei (rochii de seara - si scurte, si lungi):