marți, 4 martie 2014

Cel mai scump telefon din lume - Pret

Cel mai scump telefon din lume nu este un Vertu, cum ar fi de asteptat, ci un iPhone 4.
Conceput de Stuart Hughes, un renumit creator de accesorii de lux, iPhone 4 Diamond Rose costa nu mai putin de 5 milioane de lire sterline, adica are un pret de peste 8 milioane de dolari!

Din ce e facut acest cel mai scump telefon din lume? Din aur roz tintuit cu 550 de diamante!
Butonul de navigare este din platina si in centru are un diamant roz de 7,4 carate, care poate fi inlocuit cu un alt diamant impecabil de 8 carate.

Cutia in care vine acest telefon mobil este dintr-un bloc unitar de granit, culoare Roz Imperial, captusit cu piele Nubuck foarte fina.

Exista doar 2 exemplare din acest telefon in lume si cel putin unul din ele este inca disponibil.
Iata cum arata:


Bratari pandora - semnificatie charmuri

Bratarile Pandora originale sunt produse de firma cu acelasi nume din Danemarca si istoria lor incepe in anul 2000.

Firma daneza a creat de atunci  nu mai putin de 800 de charmuri Pandora (talismane) ce pot fi insirate dupa bunul plac pe bratari si coliere cu un sistem unic, patentat.

Charmurile Pandora originale sunt disponibile in mai multe materiale, printre care aur 14K, sticla de Murano, lemn si aur alb, dar de departe cele mai cunoscute sunt simpaticele si versatilele charmuri de argint.

Cele mai ieftine talismane Pandora incep de la 79 lei, iar cel mai scump trece pragul de 1000 lei. Acesta poarta numele sugestiv "Be My Valentine" si este confectionat din argint si aur galben, cu pietre combinate, rodolit si zirconiu cubic (vezi foto).

Semnificatie charmuri Pandora
Semnificatia principala a charmurilor Pandora este speranta, dar este si un atribut al femeii moderne. Pentru ca fiecare bratara Pandora este unica si reprezinta o sursa de inspiratie, are propria poveste si simbolizeaza visurile si amintirile celei care o poarta.

Fiecare charm Pandora are o semnificatie personala pe care i-o atribuiti atunci cand il alegeti, simbolizand diferite evenimente din viata personala si punctand momentele speciale, importante pentru fiecare in parte.
Iata, totusi, cateva semnificatii generale ale talismanelor Pandora:

Caruciorul simbolizeaza nasterea si dorinta de a avea copii.
Casa inseamna refugiu, securitate, adapost.
Tortul simbolizeaza casatoria si fericirea conjugala.
Valiza este pentru cei cu spirit de aventura, pasionati de calatorii.
Cartea simbolizeaza pasiunea pentru lectura, invatatura, dar si finalizarea unui ciclu de studiu: liceu, facultate...
Fluturele simbolizeaza transformarea personala, dar si gingasia.